Dream Cars

 

Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 1 for three columns

MGB lepeldeur

Merk: MG

Model: B

Bouwjaar: 1963

Carrosserie: Lepeldeur

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Rood

Opties: Bermuda hard top, split soft top frame, chroom bagage rek, nieuwe chroom spaakvelgen

Zeer vroege MGB lepeldeur uit bouwjaar 1963. De productie van het MGB model is in 1962 opgestart en dit exemplaar werd in 1963 geproduceerd om in januari 1964 afgeleverd te worden. Een zeer vroeg links gestuurd model is moeilijk te vinden en vooral in deze staat. De wagen is nog nooit gelast en alle bodemplaten en chassis balken zijn in perfect originele staat. Deze wagen heeft ook op Auto World gestaan in Brussel omdat hij zo mooi bewaard is gebleven. Er zijn verschillende zeldzame opties aanwezig op deze wagen. Bermuda hard top, splitframe, full frame en mohair soft top, chroom bagage rek, chroom spaakvelgen... Mechanisch werd de MGB steeds perfect onderhouden en dit is aantoonbaar door een kaft vol facturen. Lakwerk is nog mooi maar heeft gebruikssporen. De wagen kan nog jaren gereden worden in deze staat. Dus geen kosten te voorzien.

PRIJS: 18.500,00 €

Klik hier voor meer foto's

Triumph – TR 4

Merk: Triumph

Model: TR-4

Bouwjaar: 1962

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Rood

Opties:

Triumph TR 4 in goede staat met zeer goed chassis en bodems. Deze Triumph TR 4 werd grondig vernieuwd aan motor, uitlaat, ontsteking. De lak op de wagen is zeker niet nieuw, maar wel nog voor enkele jaren bruikbaar. Deze Triumph heeft een heel goede rijprestatie en is zeer betrouwbaar voor oldtimer rally’s. De ideale kandidaat om verder om te bouwen naar Rally wagen of look. Soft top is nog bruikbaar maar de vensters zijn een beetje aangetast door de zon. Een proefrit met deze Triumph zal u overtuigen van deze wagen.

PRIJS: 23.500,00 €

Klik hier voor meer foto's

Fiat – 600 D

Merk: Fiat

Model: 600D

Bouwjaar: 1972

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde: Links

Kleur: wit

Opties:

Fiat 600D in nieuwstaat! Volledig gerestaureerd. Alles werd vernieuwd. Motor nieuw / interieur nieuw / alle mechanische onderdelen van ruitenwissersproeier tot stuurwiel nieuw / lak nieuw / rubbers nieuw…. Waarschijnlijk één van de mooiste en beste 600D modellen dat er momenteel nog te vinden zijn.

PRIJS: 9.000,00 €

Klik hier voor meer foto's

Porsche – 914

Merk: Porsche

Model: 914 2.0 4CYL.

Bouwjaar: 1976

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Rood

Opties:

Porsche 914 2.0 4CYL. Bouwjaar: 1976 (laatste productiejaar) Deze Porsche werd zopas aangeleverd uit een droog klimaat in USA. De wagen werd omgebouwd naar carburatie i.p.v. injectie en de betere prestaties zijn duidelijk merkbaar. Mooi origineel interieur met mooie fabriek originele tapijten. Leuke wagen voor een sportieve rijder.

PRIJS: 22.500,00 €

Klik hier voor meer foto's

Fiat – Nettunia

Merk: Fiat

Model: Nettunia 1200cc

Bouwjaar: 1965

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Blauw

Opties:

Zeldzame verschijning en zeer goed bewaarde Fiat Nettunia 1200. Mooie en verzorgde Fiat Nettunia 1200. Betrouwbare wagen dat steeds goed onderhouden werd. Als u een leuke starters oldtimer zoekt voor gans het gezin is deze Fiat misschien wel uw droomauto. Picknickmand in de koffer en weg.

PRIJS: 10.500,00 €

Klik hier voor meer foto's

Ultima – Avion Streamliner

Merk: Avion

Model: Streamliner caravan

Bouwjaar: 1960

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde:

Kleur:

Opties:

Avion Streamliner uit 1960 met een compleet en nog intact interieur. Douche, toilet, airco, Fifties frigo(origineel en heel mooi vintage), kookvuur, alle kasten en wanden, bedden met kastjes, plafond en verlichting zijn nog allemaal origineel aanwezig! Moeilijk om nog te vinden uit deze periode in complete en intacte onaangeraakte staat. Wij zullen deze Avion nog voorzien van een Europese dissel en elektrische aansluiting. Ideaal promo voertuig of Food Truck. We gaan deze Streamliner aanpakken in de loop van de zomer. Indien u er een Food Truck van wil maken, mag u ons zeker contacteren, zodat we u daar ook in kunnen helpen.

PRIJS: 24.000,00 €

Klik hier voor meer foto's

Jaguar XJS Cabrio

Merk: Jaguar

Model: XJS Cabrio V12

Bouwjaar: 1989

Carrosserie: Roadster

Transmissie: Automaat

Bestuurderszijde: Links

Kleur: zwart

Opties: Full option

Deze Jaguar XJS Cabrio uit 1989 is aantoonbaar volledig origineel. Geen enkel onderdeel werd ooit vervangen aan de carrosserie en is nog steeds voorzien van alle originele gecodeerde stickers op alle onderdelen. Leder en hout nog steeds in originele uitstekende staat. We hebben deze Jaguar ingekocht omdat het een mooi origineel exemplaar is. De waarde van dit model is steeds in stijgende lijn. Vergelijk even met andere sites. Maak een afspraak om met één van onze Jaguars XJS Cabrio's te komen proefrijden.  Al deze Jaguars hebben een gemiddelde van 55000km gereden.

PRIJS: 25.000,00 €

Klik hier voor meer foto's

Glastron 150 GT

Merk: Glastron

Model: 150 GT

Bouwjaar: 1978

Carrosserie: Speedboot

Transmissie:

Bestuurderszijde:

Kleur:

Opties:

Glastron 150 GT met Johnson 70 pk motor. Deze schitterende speedboot legende is gekend geraakt door de deelname in James Bond films en is nog steeds origineel aan de binnenkant en draagt nog de originele glitterlak uit de jaren '70 aan de buitenkant. Doordat de boot steeds droog gestald werd als hij buiten de zomer maanden op de Riba trailer werd bewaard, is deze nog steeds in goede staat. De Riba trailer is ook in zeer goede staat. Zowel de trailer als de speedboot kunnen meteen gebruikt worden voor zomerpret.

PRIJS: 4.950,00 €

Klik hier voor meer foto's

Ferrari Mondial 3.4 T Cabriolet

Merk: Ferrari

Model: Mondial 3.4T Cabriolet

Bouwjaar: 1989

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Rood

Opties:

Bijzonder goed onderhouden Ferrari Mondial 3.4 T Cabrio uit 1989. Origineel Europees voertuig met maar 2 eigenaars. Gans de geschiedenis van deze wagen is gedocumenteerd door 2 dikke kaften met facturen en boekjes. Deze Ferrari Mondial Cabrio werd nieuw afgeleverd aan zijn eerste eigenaar aan de Côte d'Azur in Frankrijk. Vandaar de typische gele verstralers en koplampen. Deze heeft de wagen steeds bij de originele Ferrari dealer laten onderhouden. De tweede eigenaar was een Engelse Lord die de wagen heeft gekocht als voertuig op zijn buitenverblijf in Mallorca gedurende 18 jaar. De wagen werd ook steeds goed onderhouden bij de Ferrari garage en alle facturen zijn ook aanwezig. Het laatste onderhoud dat de wagen pas heeft gehad, was een groot onderhoud met de wissel van alle riemen, nieuwe originele velgen en banden. Alles werkt perfect aan deze wagen en het zwart leder interieur is in nieuwstaat. De soft top is ook nog in perfecte staat. Kilometerstand van 72.522 km is origineel en kan gevolgd worden aan de hand van de bijgevoegde facturen. Indien u een 2+2 Ferrari cabrio zoekt is deze waarschijnlijk de beste dat u zal aantreffen op de tweede hands markt. Een Ferrari voor gans het gezin met een prijskaartje van maar 48.500,00€ met een inschrijvingstax en verzekering van 180€ per jaar! Voor verdere informatie of afspraak kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

PRIJS: 48.500,00 €

Klik hier voor meer foto's

MGB GT 1972 Chroom Bumper

Merk: MGB

Model: GT

Bouwjaar: 1972

Carrosserie: COUPE

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Rood/wit

Opties: rolkooi, rally uitrusting

MGB GT chroom bumper met rally accessoires en interieur. Deze MGB GT kan ingezet worden voor oldtimer rally's en plezier ritten. De wagen heeft spaakvelgen en rally bestickering . Interieur is voorzien van rolkooi, 3 punt gordels, stroomonderbreker, dubbele benzine tank (moet nog aangesloten worden), rally deurhandvaten enz... Leuke wagen voor klein budget.

PRIJS: 9.000,00 €

Klik hier voor meer foto's