A unique place for retro lovers

MEET ME AT RETRO-CITY

WHAT A STORY

BENT U OOK ZO GEPASSIONEERD VERLIEFD OP ALLES WAT RETRO EN VINTAGE IS? VAN ADEMBENEMENDE CLASSIC CARS TOT RECLAMEBORDEN, JUKEBOXEN EN ANDERE CURIOSA? WE VERWELKOMEN U GRAAG IN DEZE GLOEDNIEUWE DROOMWERELD. KOPEN, VERKOPEN, HERSTELLINGEN EN GEÏNSPIREERD WORDEN DOOR DE RETROCULTUUR. HIER GEBEURT HET ALLEMAAL. STAPT U MEE IN HET VERHAAL VAN RETRO-CITY?

. . . . . . . . . .  . . . . . . . .

Odoo + afbeelding en tekst
Consignatie

WAGEN VERKOPEN?

Wilt u uw wagen verkopen op een plek waar vooral de echte liefhebbers van classic cars passeren? U wenst niet thuis te blijven voor afspraken? Bovendien vindt u het niet fijn om heel de tijd kandidaat-kopers op uw privé-adres over de vloer te krijgen?

Breng dan de wagen in consignatie binnen in een showroom van liefst 900m2 bij Retro-City in Kapellen. Wij spreken in onderling overleg een prijs af, promoten de wagen via onze website, ontvangen geïnteresseerde kopers en regelen voor u de hele administratieve rompslomp.

.Place to be

WHAT WE OFFER

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

CLASSIC CARS & MOTO's

Retro-City beschikt over een gigantische showroom in met een ruim aanbod aan de meest unieke classic cars, van alle merken in alle prijsklassen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

RETRO & VINTAGE STUFF

Richt u uw interieur het liefst in volgens de true classic ‘American’ lifestyle? Op zoek naar een toffe eyecatcher? Ontdek hier de meest uiteenlopende retro en vintage items.


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

CLASSIC STORAGE

Uw exclusieve wagen verdient alleen het allerbeste en dus zeker ook een exclusief en veilig onderdak. Onze premium opslagplaatsen verzekeren meer dan dat.